6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'un gözü liderlikte

BURSASPOR, GALATASARAY MAÇINDAN SONRA LİDERLİĞİ DÜŞÜNÜYOR

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Galatasaray maçından sonra ligin zirvesine oturabileceklerini söyledi. Nayman, geçtiğimiz sezon elde ettikleri şampiyonluğun ardından, bu senede ligin flaş takımı olacaklarını kaydetti.

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Konyaspor'u 1-0 yenerek 3 puana ulaşmalarının çok önemli olduğunu kaydeden Nayman, ligin ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini söyledi. İlk maçlarda çok büyük kazalar yaşandığına dikkat çeken Nayman, "Kendi sahamızda, yeni stadyumda, seyirci desteği ile bu zorlu maçı kazanmayı bildik. Bunu çok şükür atlattık" dedi.

"NUNEZ VE STEPANOV ÇOK İYİ PERFORMANS SERGİLEDİ"

Yeni transferler Nunez ve Stepanov'un ilk maçlarında çok iyi bir performans sergilediğini kaydeden Nayman, "Oynayan yeni transferler takıma hemen uyum sağladı. Stepanov, sanki 40 yıldır Bursapor'daymış gibi oynadı. Ömer Erdoğan'la iyi anlaştı. Nunez, 'ben futbolcuyum' diyor. Çok iyi topa vuruyor, mesafe tanımıyor. Röveşatası muhteşemdi. İnşallah bu böyle devam edecek. Transferler takıma uyum sağladığında çok daha iyi olacak. Bursaspor inşallah geçen seneki gibi flaş takım olarak yoluna devam edecek" diye konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA LİGİN ZİRVESİNE OTURABİLİRİZ"

Ligin ikinci haftasında 22 Ağustos Pazar günü karşılaşacakları Galatasaray'ı da yeneceklerine inandığını dile getiren Nayman, "Başladık artık, sonuna kadar gideceğiz. Rakibin adı önemli değil. Alnımızın akıyla oynayacağız. İnşallah Galatasarayı da yeneceğiz. Önümüzdeki hafta ligin zirvesine oturabiliriz" diye konuştu.

Ramazan ayı olmasına rağmen taraftarların maça gösterdiği ilgiden övgüyle bahseden Nayman, "Seyirci muhteşemdi. Bu şartlarda çok iyi bir performans sergilediler. Maç iftar saatinden bir saat sonra başladı. Hava çok sıcaktı. Buna rağmen stat neredeyse tam doldu. Küçük boşluklar vardı. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Şampiyon takımın seyircisi olarak, şampiyon seyirci olarak maç boyunca takımlarını çok iyi desteklediler" şeklinde kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 14:51:05
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 23:04:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?