6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bursaspor'un gözü Manchester'da

BURSASPOR GÖZÜNÜ MANCHESTER MAÇINA DİKTİ

Fenerbahçe karşısında kendi sahasında kaçan gollerle 2 puanın üzüntüsünü unutan yeşil beyazlı futbolcular Manchester United maçına odaklandı. Kaptan Ömer Erdoğan, ilk maçtaki gibi kötü bir futbol sergilemeyeceklerini belirterek, "Maçtan maça tecrübe kazanıyoruz. İlk golü atıp ilk puanları almak istiyoruz" dedi. Volkan Şen ise, Bursa'da oynamanın avantaj olduğunu, 3 puan almak için ellerinden geleni yapacağını kaydetti. Ivan Ergiç ise, "İngiltere'de defansif oynadık ama burada kendi

futbolumuzu oynayacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe maçını unutan yeşil beyazlılar Salı günü oynayacakları Manchester United maçı için konsantre olmaya başladı. Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe karşısında ikinci yarıdaki oyunun kendisini umutlandırdığını kaydederken, taraftarın desteğiyle tarih yazabileceklerine dikkat çekti.

Kaptan Ömer Erdoğan ise, Manchester United maçının çok farklı olacağını kaydederek, "MANU çok organize bir takım. İyi mücadele ediyorlar, akıllı oynuyorlar. Orada neredeyse bize pozisyon vermediler, atağa çıkamadık. Çok iyi kapatıyorlar. Ama şimdi içeride oynuyoruz. İlk maçtaki gibi kötü futbol sergilemeyeceğiz. İlk golümüzü atmak istiyoruz, puanlar almak istiyoruz." dedi.

Tecrübe kazandıklarını anlatan Ömer Erdoğan, "Manchester maçı ile çıkış başlatıp bunu devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde 3 maç var" diye konuştu.

Volkan Şen ise, "Şampiyonlar Ligi'nde ne golümüz, ne puanımız var. Büyük bir avantaj bizim için içeride oynamak. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, 3 puanı alırız inşallah" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi tecrübesi bulunan Gökçek Vederson da, Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda güzel oynadıklarını kaydederek, "Manchester United maçından inşallah 3 puan almak istiyoruz" şeklinde konutşu.

Ivan Ergiç de Manchester'ın büyük bir takım olduğunu hatırlatarak, "İngiltere'de defansif oynadık ama Bursa'da normal oyunumuzu oynayacağız" açıklamasını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 12:13:05
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 14:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?