3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bursaspor'un gözü yükseklerde

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın 3.5 yıl içerisinde Bursaspor'a bir şampiyonluk veya kupa kazandıracağına inandığını söyledi. Çelik, ligde üst sıralara yükselmeyi hedeflediklerini, bu hedefe ulaşmak için de hafta sonu kendi sahalarında karşılaşacakları lider Sivasspor'u yenmek zorunda olduklarını belirtti.

Hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği'ni yenerek büyük bir moral kazandıklarını ifade eden 2. Başkan Osman Çelik, "Gençlerbirliği galibiyeti bizi moral açısından en yüksek seviyeye çıkartmıştır ve Sivasspor maçı öncesi büyük moral vermiştir. Bu galibiyet Bursaspor'un üst sıralara oynayacağını göstermiştir. Ama Hacettepe karşısında kaybettiğimiz 2 puanı çok arayacağız. Bunu Gençlerbirliği maçıyla telafi etmemiz bizim açımızdan sevindirici. Bursaspor, bu galibiyetle üst sıraları zorlayacak, Sivasspor'u yenmemiz durumunda ise bu daha da kolaylaşacaktır. Büyük takımlara karşı daha iyi oynuyor ve daha iyi motive oluyoruz. Takımımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Üst sıralara oynayacaksak Sivasspor'u yenmek zorundayız. Yeneceğiz, bunun başka çaresi yok" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmekle maddi ve manevi çok şey kaybettiklerini dile getiren Çelik, "Fenerbahçe karşısında Bursaspor'un sahada olup olamadığını göremedim. Bursaspor'u hiç böyle görmemiştim, çok kötüydük. Ama nasip neyse o olacak. Kupadan tur atlayıp yarı finale çıksaydık maddi kazancın yanı sıra manevi olarak da çok şey kazanacaktık" dedi.

"ERTUĞRUL SAĞLAM'IN BURSA'YA BİR KUPA KAZANDIRACAĞINA İNANIYORUM"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başına gelmesinin ardından futbolculardaki mücadele hırsının artmasını bir atasözüyle değerlendiren Çelik, "At sahibine göre kişner. 'Futbolcularımız hocaya göre oynuyorlar' demek istemiyorum, ama Ertuğrul Sağlam oyuncuları iyi motive ediyor. Ertuğrul hoca disiplinden taviz vermiyor. Ben 4 hocayla çalıştım, Ertuğrul hoca hepsinden çok daha iyi. Beşiktaş'tan Bursaspor'a gelmesi her iki taraf için de avantaj. Herşeyden önce Ertuğrul hocamızın 3.5 yıl içinde Bursaya bir kupa veya şampiyonluk kazandıracağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Genç futbolcu Aydın Karabulut'un Bursaspor'a gelmemesini de değerlendiren Çelik, "Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz. Bizim sözleşmemizde Aydın ve Tuna'nın Bursaspor'a verilmesi vardı. Tuna geldi, Aydın gelmedi. Biz bir gün gelir diye gelmek istemediğini kamufle etmeye çalıştık. Sonuçta Aydın, Bursaspor'da oynamak istemediği belirtti. Zaten sözleşmesi Beşiktaş'ta. Şu an Beşiktaş'ın oyuncusu olarak antrenmana çıktı. Biz de sözleşmemizin gereği sözleşmede olan maddeleri uygulamaya koyacağız" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 11:47:27
Güncelleme :10 Şubat 2009 Salı 11:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?