5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Bursa'yı sallayan festival

Bursa'da bir dondurma firmasının düzenlediği festival etkinlikleri çerçevesinde sahne alan popçu Göksel, Manga ve Gripin Gurubu, izleyenleri coşturdu. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda 4 saat süren konseri, 4 bine yakın seyirci izledi.

Konserin başında sahne alan Gripin Grubu'nun söylediği rock tarzındaki şarkılara küçük yaştaki hayranları eşlik etti. Kendine has yorumu ve şovlarıyla ilgi toplayan Göksel, sahnede "Karar Verdim" isimli şarkısını söylerken omzuna taktığı tülden kanatlarıyla adeta kuş olup uçtu.

Ayrıca başına taktığı tülle eski Türk filmlerinin canlandırmasını yapan Göksel, seyircilere nostaljik dakikalar yaşattı. Bir birinden hoş şarkılarıyla izleyenleri keyifli dakikalar yaşatan Göksel, süper star Ajda Pekkan'ın "Uykusuz Her Gece" isimli şarkısını kendine has yorumuyla seslendirerek ayakta alkışlandı.

Göksel'in ardından sahneye çıkan Manga Grubu, Amerikan Başkanı George Bush ve Amerikan Irak Savaşı görüntülerinin izletildiği barkovizyon önünde söyledikleri şarkılarla tepkilerini melodilere dökerken, hayranı olan gençlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2005 Cumartesi 13:53:08
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 13:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?