4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bursa'yı tanıtacak filmler hazır

BURSA'YI DÜNYAYA TANITACAK FİLMLER TAMAMLANDI

Bursa Valisi Şahabettin Harput, şehri tanıtmak için kısa filmler hazırlandığını, bu filmlerin ilk İzmir Turizm Fuarı'nda sergileneceğini söyledi.

Vali Şahabettin Harput, Bursa"yı ulusal ve uluslararası alanda tanıtacak olan filmler hakkında bilgi verdi. Bursa"yı her yönüyle ele alan tanıtım filmlerinin dışında 4 dakikalık bir klip hazırladıklarını ifade eden Harput, "Bursa için ayrıca 17 dakikalık bir tanıtım filmimiz var. Termal, Uludağ, İznik, tarih, kültür gibi birçok alanda da 3 dakikalık ayrı filmler hazırlattık. Kültür Turizm Tanıtma Birliği ilk olarak yarın İzmir"de yapılacak ve 3 gün sürecek olan Turizm Fuarı'na katılacak. Valilik olarak orada 100 metre karelik alan kiraladık. Bursa'dan 13 firma ile birlikte bu filmleri gösterip, Bursa'nın simgelerini tanıtacağız. Bu fuar Bursa için çok faydalı olacak. Bursa'yı hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İzmir'deki fuarda Bursa Valiliği'nin haricinde Büyükşehir Belediyesi, İznik Kaymakamlığı, GÜMTOB, TÜRSAB, İskenderoğlu, Kafkas, Uludağ, Aroma, Özdilek, Erikli, Plaza Tur firmaları da tanıtım yapacak.

BURSA'YI DÜNYAYA TANITACAK FİLMLER TAMAMLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 12:58:02
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 16:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?