5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

BURULAŞ çalışanlarına verimlilik semineri

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Ulaşım (BURULAŞ), Demiryol İş Sendikası ile birlikte düzenlediği etkinlikle, çalışanlarına verimlilik eğitimi verdi.

BURULAŞ Bakım Binası Birifing Salonu’nda gerçekleşen ve 2 gün süren eğitimlerde ilk olarak Avukat Murat Eryılmaz, 4857 Sayılı İş Yasası ve Toplu İş Sözleşmeleri konusunda, BURULAŞ çalışanlarına bilgiler aktardı.

Eğitimin 2. günün de ise Cenk Erim Tezel, BURULAŞ çalışanları arasında verimliliğin arttırılması ve korunması konusuna bilgiler sundu. Sendika olarak çalışanlardan, iş yerinin hak ve menfaatlerini gözeten, koruyan ve gelişmesini temin eden bir anlayışı istediklerini söyleyen Adapazarı Demiryol İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Yaman, "Bizler, iş yeri varsa, yaşıyorsa ve daha iyiye doğru gidiyorsa, işte o zaman, çalışanlar ile sendikalar olur bilincindeyiz. Bize bağlı tüm çalışan arkadaşlarımıza ilk olarak bu mantığı anlatmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Demiryol İş Sendikası Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Muhsin Budak ise, bu tür eğitimlerle işçilerin verimliliklerini arttırarak, iş yerlerine sahip çıkmalarını ve bilinçli birer birey olarak yetişmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 01:40:20
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 13:48:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?