6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

BURULAŞ kalite belgesini yeniledi

BURULAŞ KALİTE BELGESİNİ YENİLEDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi BURULAŞ, insan odaklı ve güvenilir hizmetlerini yenilenen kalite belgesiyle taçlandırdı.

Bursa’ya kaliteli ulaşım hizmeti vermeyi ilke edinen BURULAŞ, dürüst, emniyetli, çevreci, gelişime açık ve yerli üretimi destekleyen çalışmalarıyla vatandaşların güvenini kazanmaya devam ediyor.

BURULAŞ, TSE tarafından yapılan kalite belgesi yenileme çalışmaları kapsamında, iki gün boyunca ‘Hafif Raylı Sistem Yolcu Taşıma Süreci’, ‘Otobüs İşletim Süreci’, ‘Bilet Sistemi Süreci’, ‘Kiralık Araç İşletimi Süreci’, ‘Şehirlerarası Otobüs Terminali İşletimi Süreci’ ile ‘Müşteri İstek ve Şikayetlerini Değerlendirme Süreçleri’nde denetim geçirdi. Denetimler sonunda BURULAŞ, kalite belgesini yenileme hakkını kazandı.

Çalışmalarının karşılığını başarılarıyla aldıklarını ifade eden BURULAŞ Genel Müdürü Dr. Ali Kaya, “BURULAŞ, çağdaş ve bilimsel yöntemlerle ulaşım faaliyetlerini sürdürerek halkın yaşam kalitesini yükselten, verilen hizmetten duyulan memnuniyeti kalıcı kılan ve bunu emniyetle yürüten bir şirkettir. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çizdiği yolda başarı grafiğimizi yükseltmek için her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi.

Vatandaşların ulaşımda daha iyi hizmet almaları için gereken hassasiyeti gösterdiklerini vurgulayan Kaya, “Yeni kalite standartlarını yakından takip ediyor ve kalitemizi günden güne yükseltiyoruz. Bugün Türkiye’nin gıpta ile baktığı, örnek alınan bir ulaşım şirketi haline geldik. Hiçbir başarı tesadüf değildir. TSE’nin denetimleri sonucunda, kalite belgemizi yenilemeye hakkı kazanmış olmamız da bunun en güzel örneğidir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 12:34:05
Güncelleme :2 Temmuz 2010 Cuma 13:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?