3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

BUSMEK hayatı renklendiriyor

BUSMEK HAYATI RENKLENDİRİYOR

Bursa'nın halk üniversitesi haline gelen Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK), 2009 - 2010 öğretim yılına hızlı başladı. Vatandaşların ufkunu açan BUSMEK'te eğitmenler de eğitici seminerlerle yaşamlarına renk katıyor.

Bursalıların kişisel gelişimlerini destekleyen ve her yaştan insanın ufkunu açan BUSMEK, yeni eğitim dönemine başladı. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği ve 23 bin kişinin ön kayıt yaptırdığı kurslardan 3 bin 240 vatandaş istediği branşlarda eğitim görmeye başladı. Bu yıl 13 kurs merkezi ile Karagöz Evi, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi ve Bursa Cezaevi'nde toplam 47 branşta eğitim verilen BUSMEK'te bilişim teknolojileri, kişisel gelişim ve eğitim, yabancı diller, çocuk gelişimi ve eğitimi, sanat ve tasarım, müzik ve gösteri sanatları, sağlık - spor eğitimleri, el sanatları teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, giyim ve üretim teknolojisi, güzellik ve saç bakım hizmetleri ana başlıklarında kurslar gerçekleştiriliyor.

BUSMEK'te öğrencileriyle aynı heyecanı ve yoğunluğu yaşayan eğitimciler de bir yandan mesleki deneyimlerini artıran eğitimlerle bilgilerini pekiştiriyorlar. El sanatları öğretmenleri, Pebeo Esmo firması tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere katılarak, öğrencilerine daha verimli olabilmek adına bilgilerini tazelediler. Çeşitli boyama teknikleri ve ebru hakkında uygulamalı olarak yapılan seminerde eğitmenler, öğrendiklerini uygulayabilecekleri projeler konusunda da fikir alışverişinde bulundular.

BUSMEK HAYATI RENKLENDİRİYOR
BUSMEK HAYATI RENKLENDİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 13:31:00
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 15:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?