6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Büyükşehir ailesi iftarda buluştu

BÜYÜKŞEHİR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'ya hizmet etmenin onur olduğunu söyledi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi Teras Kafe'de gerçekleştirilen iftar yemeğinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ ve bağlı şirketlerde çalışan herkesin Bursa için önemli görevler üstlendiğini belirterek, "Bursa, hepimizin ortak değeridir. Bursa'yı geliştirmek ve daha iyi yerlere getirmek adına çalışmalarımızı özveriyle sürdürüyoruz" dedi.

Tarih ve kültür başkenti Bursa'nın ecdadın emaneti olduğunu ifade eden Altepe, "Bursa'yı en güzel şekilde geleceğe taşımak için çalışmaya ve bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Bursa her şeyin en güzeline layık. Bursa örnek bir şehir. Bundan sonra da diğer şehirlere örnek olmaya devam edecek" diye konuştu.

Altepe, konuşmasının ardından 2010 yılında emekli olan 19 kişiye başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. İftar yemeğine, ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediyesi başkanvekilleri, genel sekreteri ve genel sekreter yardımcıları, şube müdürleri, BUSKİ daire başkanları ve şube müdürleri, şirket yönetim kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de iftar yemeğine katıldı.

BÜYÜKŞEHİR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
BÜYÜKŞEHİR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
BÜYÜKŞEHİR AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 11:51:00
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 11:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?