3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Büyükşehir Belediye Başkanı seçim gezisine katıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Milletvekili Altan Karapaşaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman ve il yöneticileriyle birlikte Mudanya’daki seçim gezisine ve sandık müşahitleri toplantısına katıldı.

Başkan Şahin, AK Partililerle birlikte Mudanya’da ilk olarak Cuma Pazarı’ndaki esnafı ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Esnafa “Bereketli kazançlar” dileyerek, AK Parti’nin Türkiye’de milletle devlet arasındaki soğuk duvarları yıktığını belirten Şahin, “AK Parti, Türkiye’de kaybolan umutların, kırılan hayallerin milletimize açtığı yaraları önemli ölçüde iyileştirdi. 22 Temmuz seçimlerinde hizmet uçağımız ikmal için inecek ve yakıtını aldıktan sonra yine hizmet için yükselecek” dedi. Selçuk Turan isimli bir vatandaş, hızlı feribot seferlerinin ailesini torunları için İstanbul’a giderken, çektiği çileyi sona erdirdiğini belirterek, hizmetlerinden dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Alışveriş yapan vatandaşlardan ev hanımı Neriman Özdemir ise, “10 yıl önce belediye başkanı olsaydınız bugün Bursa’nın sorunu kalmazdı. Allah razı olsun” şeklinde memnuniyetini dile getirdi. Pazar ziyareti sırasında bazı gençler Başkan Şahin’e, “Bursa seninle gurur duyuyor” şeklinde tezahüratta bulundu. Şahin ayrıca kendisini masalarına davet eden vatandaşlarla simit yiyerek, sohbet etti.
Bu arada Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sandık müşahitlerinin toplantısına da katılan Şahin, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin uzun bir geçmişe sahip bir parti olmamasına rağmen kısa sürede Türk siyasi tarihine başarısını altın harflerle yazdığını söyledi. Genelde hükümetin Türkiye’yi, yerelde ise AK kadroların şehirleri yeniden inşa ettiğini ifade eden Şahin, “Milletimiz 3 Kasım’da, 28 Mart’ta olduğu gibi 22 Temmuz’da da AK Parti’ye Başbakanımıza olan güvenini bugünden meydanlarda gösteriyor. Meydanlar yeniden tek başına iktidarın müjdesini veriyor. Milletimizin terazisi şaşmaz. Ama seçim sandıkta kazanılır. Bundan dolayı sandık müşahitlerine büyük görevler düşüyor. Bu bakımdan seçimi kazandığımızdaki zaferde en büyük pay sizlerin olacak” şeklinde konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı’nın başka bir partinin olmasına rağmen hizmette parti ayrımı yapmadıklarının altını çizen Şahin, Mudanya ve Güzelyalı’da 32 milyon YTL yatırım gerçekleştirdiklerini vurguladı.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman ise, geçtiğimiz günlerde kardeşini kaybettiğini, ancak 22 Temmuz seçimlerinin Türkiye için önemini bildiğinden dolayı acısını yüreğine gömerek seçim çalışmalarına aksatmadan katıldığını söyledi. Kahraman, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu, bir kardeşini kaybetmesine rağmen partisi sayesinde on binlerce abiye, kardeşe kavuştuğunu dile getirdi.

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Altan Karapaşaoğlu ise, bir seçimde sandık görevlilerinin partisinin 10 bin oyunu kalem oyunu ile yok saydığı olayı anlatarak, sandık müşahitlerinin önemine dikkat çekti.

Konuşmalardan sonra AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İsmail İpçi ile Sandık Kurulu Eğitmeni Osman Orhan ve İsmet Su, sandık kurulu üyelerine seçim eğitimi verdi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 12:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?