4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden, belediye otobüsünden düşerek yaralanan vatandaşın açtığı davayla ilgili açıklama yapıldı.

Belediyedin yapılan açıklamada, “18.09.2005 tarihinde 16 YA 689 plakalı BOİ otobüsü ile seyahat eden Emine Aktan otobüsten düşerek yaralanmıştır. Emine Aktan konu ile ilgili açtığı tazminat davası Bursa 4.Asliye Mahkemesinde görülmüş ve karar 20.01.2009 günü kabul edilmiştir. Konu temyiz edilmiş ve halen bu aşamadadır.

Belediyemiz Bursa’da yaşayan insanların en iyi şartlarda yaşamaları için azami çaba sarf etmektedir. Karşısına çıkan sorunların çözümüne karşı sorumluluk duygusu içindedir. Ayrıca idaremiz bir yandan belediyenin hak ve menfaatlerini savunmak ve korumak, diğer yandan sorumlu olduğu kişilerin iş ve işlemlerinin düzenli yapılmasını sağlamak konusuna özen gösterecektir.

Ancak yukarıda da bahsedildiği gibi konu temyiz aşamasında olup, hukuki sürecin tamamlanmasını beklemektedir. Bu sürecin bitiminden sonra belediyemiz üstüne düşen hiçbir sorumluluktan kaçmayacak ve gereğini yerine getirecektir. Bursa Büyükşehir Başkanımız Sayın Recep Altepe’nin talimatları doğrultusunda, vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi konusunda gerekli çalışmalar başlatılmıştır.” denildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 09:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?