6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Büyükşehir TV yayına başladı

BÜYÜKŞEHİR TV YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı icraatları kapalı devre yayın sistemi ile vatandaşların yoğun olduğu yerlerde kuracağı ekranlarla halka anlatacak.

Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi tarafından yazılım çalışması tamamlananan kapalı devre yayın sistemini vatandaşlar, Bursaray istasyonlarından, Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki plazma televizyonlarla, hizmet binalarındaki ekranlardan takip edebilecekler.

Basın Koordinatörlüğü tarafından anlık olarak güncellenecek ekranda, vatandaşların ihtiyacı olan birçok bilgiye kolay ulaşma imkanına sahip olabilecekleri bildirildi. Teknolojinin sunduğu imkanları kullanan belediye basın bürosu, internet üzerinden dağıtım noktalarına ulaştırılan görüntülü ekranın, kendi yazılımları ile çok sık aralıklarla güncellenerek vatandaşı hizmet konusunda bilgilendirmede önemli bir araç haline geleceğini belirttiler.

Yerel yönetimlerin hizmet çeşitliliğini artan ihtiyaçlarla birlikte arttırmasına paralel olarak, yapılan işlerin duyurulması, hizmetlerden daha geniş kitlelerin istifade etmesi için kapalı devre ekran ile sürekli bilgilendirme sağlanacak.

Günde 200 binden fazla kişiye ulaşacak olan kapalı devre büyükşehir tv nin içerik kalitesini de her geçen gün arttırması bekleniyor. Belediyenin yaptığı temel atma ve açılış törenleri ile etkinliklerin canlı olarak kapalı devre ekranlardan on binlerce kişiye ulaştırılması da mümkün olabilecek. Bir ay içerisinde Bursaray'ın istasyonları ile belediyenin hizmet birimlerinde ekranlar seyredilmeye başlanacak. İlk uygulama ise, AK Parti İl Başkanlığı girişine konulan ekran ile başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 16:13:01
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 16:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?