2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Büyükşehir yöneticileri iftarda buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hikmet Şahin, 42 aylık görev süresi içindeki başarılarının altında ekip ruhunun yattığını belirterek, “Bursalılardan aldığımız destek ile personelimizin çalışma azmini birleştirdiğimizde kentimizi geleceğe taşıyan projeler ortaya çıkıyor” dedi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, üst seviyede yöneticileri, bürokratları, daire başkanları ve şube müdürleri, Başkan Hikmet Şahin tarafından verilen iftarda bir araya geldi. Başkanı Hikmet Şahin, Almira Otel’de düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, Büyükşehir ailesini büyük bir ağaca benzetti. Yaprakları, dalları, gövdesi ile belediye çalışanlarının bir bütün olduğunu ifade eden Başkan Şahin, 42 aydır süren başarının mutfağında bu birlik içinde çalışan kadronun olduğunu söyledi. 

Bursa’nın güzelliğini bir kat daha artırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahin, “Belediyecinin mesai mefhumu yoktur. Gece çalışanlar var. Hafta sonu çalışanlar var. Hepsine teşekkür ediyorum. Ancak asıl teşekkürü, eşlere sunuyorum. Bursa’ya hizmet için gecesini gündüzüne katan eşlere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Hizmetin keyifli bir iş olduğunu belirten Başkan Şahin, “Köprüler yapıyoruz, yollar yapıyoruz, su getiriyoruz. Bundan güzel hizmet olmaz. Bunları yaparken sıkıntılar da yaşıyoruz. Ancak gül toplayacaksanız elinize diken batacaktır. Kavşak yapacaksan dört ay sıkıntı çekeceksin, yollar kapanacak. Tepki alacaksın. Fakat tüm çalışmalar tamamlandığında, yaptığınız hizmet kullanılmaya başlandığında hissettikleriniz kelimelerle ifade edilemez” diye konuştu. 

Büyükşehir Belediyesi’nin başarılarının altındaki en büyük etkenin ekip ruhu olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, şöyle devam etti:
“Tüm çalışmalarımızı ekip ruhuyla yapıyoruz. Bunu ne kadar çok yaparsak, işler daha kolay yürüyor. Ekip ruhu ile yapılan çalışmalar sayesinde Büyükşehir ailesi başarıdan başarıya koşuyor.” 

Bursa’da yatırımların devam ettiğini hatırlatan Başkan Şahin, yakın zamanda Kent Hali’nin hizmete açılacağını, Özlüce Spor Kompleksi tamamlandığını söyledi. Bursaray’ı Yıldırım’a ulaştıracak B etabının mart ayında deneme seferlerine başlayacağını kaydeden Başkan Şahin, Çarşı ve Kent Meydanı’nın da 2008’in şubat ya da mart ayında bitirileceğinin altını çizdi. Başkan Şahin, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde ise çalışmaların hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Şahin, bu çalışmaların hepsinin birer gurur ve sevinç kaynağı olduğunu sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından, mesai arkadaşlarının masalarını gezerek sohbet eden Başkan Şahin, çalışanların çocuklarına oyuncak hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 14:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?