6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Büyükşehir'den amatöre destek

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPORA DESTEK

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine verdiği destekler, Sırameşeler Spor Kulübü ziyareti ile devam etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sırameşeler Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi. Kulüp lokalinde gerçekleşen ziyarete, Altepe'nin yanı sıra Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da katıldı.

Kulübün girişinde genç sporcular tarafından 'spor kardeşliktir' yazılı bir pankartla karşılanan Altepe, "Bursa'nın her köşesini spor tesisleriyle donatmaya çalışıyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken tek hedefimiz, spor yapan gençlerin eğitimli bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak ve onlara sporun kardeşlikten ibaret olduğunu anlatabilmek. Sırameşeler Spor Kulübü, bizim vermek istediğimiz mesajı güzel almış. Spora verdiğimiz katkının meyvelerini almak bizleri mutlu ediyor" dedi.

 

SPOR TESİSİ MÜJDESİ

Altepe, tüm amatör kulüplerin olduğu gibi Sırameşeler Spor Kulübü'nün de her zaman yanında olduklarını belirterek, kulüp yöneticilerinden sorunları hakkında bilgi aldı. Bir plan ve program dahilinde kulübün eksikliklerinin giderileceğini dile getiren Altepe, kulüp yöneticilerinin spor tesisi talebiyle ilgili çalışmaların da hemen başlatılacağını vurguladı. Ziyaretin sonunda Başkan Altepe'ye kulübün minik sporcusu Emre Sürbahan tarafından 16 numaralı kulüp forması hediye edildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPORA DESTEK
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPORA DESTEK
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPORA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 11:36:00
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 16:07:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?