6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Büyükşehir'den amatöre destek

BÜYÜKŞEHİRDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geleceğin yıldızlarının Bursa’da yetişmesi için amatör kulüplere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, Batı Trakya Spor Kulübü yöneticileri ile kulüp lokalinde bir araya geldi. Bursa’da 32 yıldır faaliyet gösteren Batı Trakya Spor Kulübü’nün çalışmaları hakkında bilgi alan Altepe, gençlerin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzaklaşacağını ve daha sağlıklı fertler olacağını belirterek, “Daha çok gencimize ulaşalım, spor yaptıralım. Şehrimiz için önemli olan Batı Trakya Spor Kulübü’ne de elimizden gelen desteği vereceğiz. Takımın daha iyi yerlere gelmesi için üzerimize düşeni yapalım, gençlerimize sahip çıkalım” diye konuştu.

Bursa’daki amatör spor kulüplerine her zaman destek verdiklerini hatırlatan Başkan Altepe, Hipodrom’daki futbol 3 sahasının elden geçirileceğini ve sahaların suni çim olacağını belirterek, konuyla ilgili çalışmaların başladığını müjdeledi. Spor yapan insanların hayat kalitesinin arttığına dikkati çeken Altepe, “Spor camiasını hareketlendirmemiz gerekiyor. Kulüplerimizin güçlü olması işçin gerekeni yapıyoruz. Sporcularımızın sayısının artmasını istiyoruz. Bursa’da Bursaspor’a altyapıdan futbolcu yetiştirebilecek kapasitede çok takım var” diye konuştu.

Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Necati Biçer de, Başkan Altepe’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, takımlarını daha iyi yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

BÜYÜKŞEHİRDEN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:55:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 12:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?