4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Büyükşehir'den yeni bir şirket

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni şirketlerinden Burkent’in (Bursa Kent Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.) yönetim ve denetim kurulu üyeleri belli oldu.

BUSKİ hizmet binasında, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Semih Pala’nın divan başkanlığında yapılan genel kurulda, Cemil Tekin, Abdürrahim Solmaz, Asım Aykul, Ahmet Sarı ve Beytullah Ezgi yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Ethem Şahin, Halil Döner ve Yusuf Güler de Burkent denetim kurulu üyeliklerine getirildi.

Toplantıda konuşan Başkan Danışmanı Semih Pala, sigorta ve aracılık alanında faaliyet gösteren Burkent’e yeni bir vizyon katarak şirketi Bursa’nın en güçlü şirketleri arasına sokmayı hedeflediklerini bildirdi. Pala, “Burkent’i şehrin en güçlü şirketleri arasına sokarak bir yandan belediyemize kazanç sağlamayı, bir yandan da Bursalılara en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Pala, “Büyükşehir Belediyesi’nde, başkanımız Recep Altepe ile birlikte farklı bir dönem başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakleri olan şirketleri olabildiğince kamuoyunun bilgisine açmak istiyoruz. Toplantıları Büyükşehir Belediyesi’nin en etkili organı olan meclis üyelerine bildiriyoruz” dedi.

Belediyeye bağlı şirketleri daha ileri noktalara taşımayı hedeflediklerini ifade eden Pala, “Bu şirketlerin halka, Bursa’ya ve ülkeye daha büyük katkılar sağlaması için çalışıyoruz. Belediyemizin güçlü yönetim kadroları daha da güçlenecek” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 15:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?