2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Buz pistinde evlilik teklifi

Bursalı romantik aşık Gürcan Yolcu, buz pistinin tam ortasında kayarken cebindeki tek taş pırlanta yüzüğü çıkartıp, sevdiği kıza evlenme teklif etti. Önce şaşıran, sonra gözyaşlarına boğulan Nihan Kurşun ise başının üzerine yağan 100 kırmızı gül eşliğinde “Evet” dedi.


26 yaşındaki Gürcan Yolcu inanılmaz bir fikirle alışveriş merkezinin ortasındaki buz pistinde sevdiği kıza evlenme teklif etti. Tek taş pırlanta yüzüğü ve bir buket kırmızı gülü Nihan Kurşun’a sunan Yolcu, merak dolu bakışlara aldırmayarak buzda diz çöktü ve “Benimle evlenir misin?” dedi. Genç bayanın “Evet” cevabından sonra, alışveriş merkezinin üst katlardan buz pistine tam 100 adet kırmızı gül atıldı. Ortaya çıkan müthiş görüntü, o sırada alışveriş merkezinde bulunan tüm ziyaretçilere duygusal anlar yaşattı.

Geçtiğimiz yıl alışveriş merkezinde eğlenirken tanıştıklarını anlatan genç damat adayı, “Sıradan bir evlilik teklifi olsun istemedim. İnsan, hayatında kaç kez böyle teklifte bulunur ki? İskelede havai fişekler patlatabilir, çalıştığı yerin çıkışına evlenme isteğimi ifade eden kocaman bir tabela astırabilir veya balık oltasının ucuna takabilirdim yüzüğü. Uzun süredir düşünüyordum zaten, en sonunda buz pistinde karar kıldım. Kulağa çok romantik geliyordu” dedi.
Evlenme teklifini kabul ederken ağlayan Nihan Kurşun ise kendisine hazırlanan bu romantik sürprizin hayatının en şaşırtıcı deneyimi olduğunu söyledi. Çiftin 16 Aralık’ta ailelerin de katılacağı sade bir törenle nişanlanacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 02:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?