3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Buz pistinde kostüm şovu

BUZ PİSTİNDE KOSTÜM ŞOVU

Bursa’nın ilk ve tek outlet alışveriş merkezi As Merkez Outlet'te açılış coşkusu “Her Güne Yeni Mutluluklar” sloganı ile devam ediyor.

Buz pistinde yapılan kostüm yarışması ile Bursa’da bir ilk gerçekleşti. Sunuculuğunu Fun On Ice buz paten pisti sahibi ve hocalarından Yeliz Tekelioğlu’nun yaptığı buz üzerinde kostüm yarışmasının jüri üyeleri şovmen Okan Karacan, 'Best Model of Turkey' birincisi Tuğçe Sarıkaya, radyo program yapımcısı Murat Makar ve milli antrenör Yeler Tekelioğlu oldu.

Miniklerin buz kostümlerini değerlendiren jüri üyeleri bir birinden şık kostümler arasında seçim yapmakta zorlandı. Kostümlerini giyip buz pistinde şov yapan 2-12 yaş arasındaki minikler, As Merkez Outlet’te hem yarıştılar hem de eğlendiler.

Yarışmanın birincisi Alaaddin’in sevgilisi Yasemin kostümüyle Selin Hafızoğlu olurken, Gökçe Bozkurt İspanyol kostümüyle ikinci, Çingene kostümüyle İlke Geyik üçüncü oldu.

 

ASTROLOJİK YORUMLARI

Bu arada, As Merkez Outlet ziyaretçisi kadınlar carşamba günleri 11.00-14.00 saatleri arasında yaptıkları alışverişlerine astrolojik yorum kazanıyor. Evrim Turgut’un ‘bayanlara özel astrolojik yorumları’ büyük ilgi gördü. Kişiye özel çözümler ile Evrim Turgut As Merkez Outlet ziyaretçilerini ağırlıyor.

BUZ PİSTİNDE KOSTÜM ŞOVU
BUZ PİSTİNDE KOSTÜM ŞOVU
BUZ PİSTİNDE KOSTÜM ŞOVU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 15:05:03
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 15:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?