4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Caddelerin kötü silüetleri yenilenecek

Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerindeki binaların dış cephelerinin yenilenerek Bursa'ya yakışır bir hale getirileceğini söyledi.

Seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Osmangazi Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde üzerinde yaptığı düzenleme ve aydınlatma çalışmaları sebebiyle esnafın teşekkür ettiği Altepe coskuyla karşılandı.

Gökçen Plaza çalışanları tarafından camlara çıkılarak alkışlanan Altepe, gösterilen ilginin seçim sandığına da yanısamasını umduğunu söyledi. Bursalıların ilgisinden mutluluk duyduğunu belirten Altepe, "Cumhuriyet Caddesi esnafımızdan büyük bir destek var. Yaptıklarımız için teşşekkür ediyorlar. Bunların sandığa yansıyacağımı umuyoruz" diye konuştu.

Bursa'nın en önemli merkezlerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi üzerindeki binaların kötü görünen dış görüntüsü sebebiyle çok şaşırdığını belirten Altepe, "Şehrin en önemli yerinde böyle bir görüntü nasıl olur? Atatürk Caddesi'ndeki binaların cephelerinin hiçbir özelliği yok. Tüm dünyada bu caddeler tamamen elden geçti. Cepheleri tamamen düzenlendi. Biz de istiyoruz ki Bursa'nın kimliğine ve tarihine uygun şekilde cepheleri düzeltelim. Başta Çakırhamam'dan Setbaşı'na kadar Atatürk Caddesi yenilecek. Daha sonra Cumhuriyet Caddesi'nin tüm kötü görünen silüeti değişmeli. Bunu en kısa zamanda gerçekleştirmemiz lazım. Nasıl çarşıyı boydan boya değiştirdiysek, bu belediye imkanları ile yapıldıysa, bu caddelerid e değiştireceğiz. Bunları kolayca yapılabilecek işler olarak düşünüyoruz. İnşallah bunu en kısa zamanda gerçekleştirip şehre güzellik katacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 21:06:30
Güncelleme :7 Mart 2009 Cumartesi 21:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?