3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Caddeye karanfilli açılış

AK Parti Bursa milletvekilleri ile belediye başkan adayları asfaltlama çalışmaları tamamlanan Tayyareci Mehmet Ali Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttı.

Aylardır devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafik akışı normale dönen Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'ne karanfilli açılış yapıldı.

AK Parti Bursa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İl Başkanı Sedat Yalçın ile çok sayıda partili ellerindeki karanfilleri cadde üzerindeki esnafa dağıttı.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Altepe ve diğer partililer, bölge halkıyla yakından ilgilendi. Gezi sonrası değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, meseleleri bildikleri için aday olduklarını belirtti. İlçe belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında iş birliğini sağlamak istiyoruz. Ayrım yapmadan tüm ilçelerimizde Bursa'ya eşit hizmet için çalışacağız. Hedefimiz ortak akıl ile hizmeti bir an önce halka ulaştırmak istiyoruz. Bizler ilçe belediye başkanları olarak sıkıntıları biliyoruz. Bundan sonra artık caddeler aylarca tamamlanmayı beklemeyecek. Halkımız hizmet alırken işkence çekmeyecek. Çalışmalar bir an önce başlayıp tamamlanacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 21:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?