4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Çağlanur'a ödül yağıyor

Amerika’nın California eyaletindeki Stanford Üniversitesi’nde tam burslu olarak okumaya hak kazanan Çağlanur Kaymaz Mustafakemalpaşa’da ödül yağmuruna tutuldu.

Mustafakemalpaşa’da doğan, ilk ve orta öğrenimi burada yaptıktan sonra liseyi Gebze’deki Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Lisesi’nde okuyan Çağlanur Kaymaz, Amerika’nın California eyaletindeki Stanford Üniversitesi’nde tam burslu olarak okumaya hak kazandı.

Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında gösterilen Stanford Üniversitesi’nde dört yıl sürecek ve yıllık masrafı yaklaşık 55 bin doları bulan eğitim için alacak olduğu bursun yanında, birçok yerden hediye çeki alan Kaymaz’a, bir ödül de Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden geldi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymaz’ın evine yaptığı ziyarette, “Bizler için en büyük servet arkada bırakılan iyi eğitim görmüş bir evlattır. Sen hepimiz adına bu büyük başarıya imza attın, Mustafakemalpaşa’mıza bir altın gerdanlık taktın. Biz de seni bir cumhuriyet altınıyla ödüllendirelim istedik. Bizi en başarılı şekilde temsil edeceksin, bundan hiç şüphemiz yok” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 13:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?