4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Çağlar'ın işçilerinin sabrı taştı!

Bursa'da işten çıkarılarak tazminat ve maaş alacakları verilmeyen Nergis-Sifaş çalışanları, AK Parti İl Başkanlığı önüne giderek yardım istedi.

Aylardır tazminat ve maaşlarını alamayan Nergis-Sifaş çalışanları eylemlerine devam ediyor. Patronları Cavit Çağlar'ı ağır bir dille eleştiren işçiler, kanuni hakları ödenmeyen bin 500 çalışanın mağdur olduğunu belirtti.

Kriz başlamadan işten çıkarıldıklarını ve açtıkları mahkemeyi kazandıklarını ifade eden işçiler, "Biz milletin cebindeki parayı değil hakkımızı istiyoruz. Bizlerin sesine kulak vermeyen siyasiler seçim zamanı bizden nasıl oy isteyecek? Artık sabrımız tükendi. Alacaklarımız bir an önce ödensin. Aylardır hakkımızı alabilmek için çabalıyoruz ama kimse kulak vermiyor" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı önünde bir süre bekleyen yaklaşık 100 kişilik kalabalığın içerisinden seçilen temsilciler, AK Parti İl Başkalığı'na çıkarak görüşme yaptı. Kalabalık daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 21:13:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmethayri IP: 85.100.27.xxx Tarih : 13.02.2009 12:46:51

Eeeeee...Zatımuhteremi kaçak olduğu Amerika dönüşü konvoylarla Babamızzz ,,,hoşgeldin ,,,diye konvoylarla karşılayıp ,kurban kesmişlerdi ya.Alın size BABA.