3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Çakmak ve Dündar'dan ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'ı ziyaret etti.

MÜSİAD binasında gerçekleşen ziyarate AK Parti Osmangazi Teşkilat Başkanı Tahsin Kara ve dernek yöneticileri de katıldı. Ziyaret sırasında açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, AK Parti'nin yerel seçimlerde en iddialı partisi olduğunu belirterek, "Bütün siyasi partilerin Bursa'da aldığı oydan bizim adayı daha fazla oy alacak. Rakiplerimiz geleneklerinden gelen adaylarla karşımıza çıkmış değiller. İkinci el piyasadan aday topluyorlar. Benim görüşüm Bursa'da tek rakibimiz CHP'dir. Ya sıfırdan gelen adaylarla arenaya çıktılar ya da kendi geleneklerinden gelen kişilerle yola çıktılar. Seçimlere hazırlıklarımız devam ediyor. Seçimlerde herkes Ankara'dan esen rüzgara bakar. Genel Başkanımız Türkiye'yi yönetiyor, yurt dışı temaslarda bulunuyor. 20'yi aşkın miting yaptı. Diğerleri daha birkaç tane yaptı. Vatandaş bakacak, bir yanda Recep Tayyip Erdoğan, diğer yanda diğer parti liderleri. Adaylarımızda talip oldukları görevi en iyi şekilde yapacak kapasitedeler" dedi.

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ise yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Biz Osmangazi'yi karış karış gezerek halkla bir araya geliyoruz. Her türlü sıkıntılara kulak vererek, çözüm arıyoruz. Partimizin anlayışı birlikte yönetimdir. Bu ilke çerçevesinde bizde çalışmalarımızda konuların uzmanlarıyla bir araya gelerek yürüteceğiz. Osmangazi geçen 5 yılda belediyecilik anlamında çok güzel hizmetler almıştır. Bizde bu başarılı çalışmaları devam ettirmek için bayrağı teslim almak istiyoruz" diye konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Cemil Tekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerçekten dünya zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde Türkiye'de bir seçim süreci yaşanıyor. Adayların hepsi bu zorlu sürecten zaferle ayrılmak için gereken mücadeleyi vermeli. Bİz buraya gelen adaylara tek tek projelerini soruyoruz. Bu projelere biz sivil toplum örgütleri de dahil edilerek, fikir alışverişinde bulunulmalı. Biz Mustafa Dündar'ı yakından tanıyoruz. Milletvekilliği döneminde Avrupa ile ilgili projelerde aldığı görev ve sorumlulukların altına imza attığını biliyoruz. Bu başarılı çalışmaları Osmangazi'de de yapacağına inanıyoruz" diye kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 17:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?