2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Çaldığı otomobille kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

BURSA’da motosiklet üzerinde tost yapıp satan bir kişi, çalıntı otomobil ile gezen sürücünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Aynı kazada, aldığı tostu yiyen bir kişi de ağır yaralandı.

Sürücünün otomobili, sünnet düğünü konvoyuna katılan bir kişinin, anahtarı üzerinde bırakıp bakkala gitmesini fırsat bilerek çaldığı belirtildi.

Merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde yapılan bir sünnet düğününe gelen bir kişi, sünnet düğünü için oluşturulan konvoya katılan ve anahtarı üzerinde yol kenarına park edilen Hasan Yarım’a (42) ait 16 CDR 67 plakalı otomobili çaldı. Karlıdağ Caddesi üzerinde aşırı hız yapan sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkınca, motosikleti ile yol kenarında tost yapıp satan İsmail Pekcan ile aldığı tostu yol kenarında yiyen Nuri Öner’e çarptı. Ardından yol kenarında park edilimiş 16 R 1862 plakalı araca çarptıktan sonra durabilen otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kazada ağır yaralanan İsmail Pekcan, hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılan Nuri Öner’in ise hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Görgü tanıklarının ifadesini alan polis, İsmail Taku adlı zanlıyı arıyor.


DHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 14:22:05
Güncelleme :12 Ağustos 2007 Pazar 14:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?