1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Çaldıkları cipi çıkmaz sokakta bıraktılar

Bursa'da işadamlarının oturduğu aynı semtteki 3 villadan değerli eşyaları ve bir evde anahtarını buldukları cipi çalan hırsızlar, çıkmaz sokakta cipin geri vitesini bulamayınca aracı terk edip kaçtı.
 
Alınan bilgiye göre, gece geç saatlerde merkez Nilüfer İlçesi Altınşehir Mahallesi'nde 3 villanın alt kattaki pencerelerini zorlayarak içeri giren kimliği belirsiz 2 kişi, ev sakinleri üst katta uyurken alt kattaki eşyaları karıştırdı. Para, ziynet ve elektronik eşya arayan hırsızlar, çok sayıda eşyayı gürültü fark edilmesin diye villaların bahçesine çıkardı. Bir evden 250 YTL, diğerinden cep telefonu, dizüstü bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi, muz ve viski çalan hırsızlar, parkeci İhsan Ergen'in evinden park halindeki cipin anahtarını da çaldılar. 16 NF 789 plakalı cipi 100 metre götüren 2 hırsız, çıkmaz sokakta otomatik vitesli aracı geri vitese takamayınca panikleyerek uzaklaştı. Sabah uyandığında hırsızlığı fark eden Ergen, dizüstü bilgisayarı ve değerli eşyalarının çalındığına üzülürken, ihale dosyaları bulunan aracının çıkmaz sokakta kalmasına sevindi.
 
Hırsızların İhsan Ergen'in evinin buzdolabından viski, Ahmet Büyük'ün evinden de muz çaldıkları belirlendi. Olay yerine gelen kriminal polis ekipleri, evlerden ve cipten ayak ve parmak izi aldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 12:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?