6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Çaldıkları parayı geri gönderdiler!

VİCDANLI HIRSIZLAR ÇALDIKLARI TEDAVİ PARASINI BAYRAMDA GERİ GÖNDERDİ

Bursa'da girdikleri apartmanda bir kişinin tedavi parasını çalan hırsızlar, konu oldukları haberi televizyonda izleyince pişman olup bayramda parayı geri gönderdi.

Olay, Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Zillere basarak içeriye giren biri hamile görünümlü ve türbanlı 3 kadın, apartman dairelerinin kapılarını yoklarken güvenlik kameralarına yakalandı. Tüm katları gezen 3 zanlı, boş olduğundan emin oldukları Nazlı ve Yahya Topal çiftine ait evi gözlerine kestirdi. Karşı dairede bulunan iş yerinden gelen seslere aldırış etmeyen hırsızlar, dolu olan dairedeki vatandaşların çıkmasıyla yeniden işbaşı yaptı. İki kadın soymayı

planladıkları dairenin çelik kapısını zorlarken, kadınlardan diğeri ise gözcülük yaptı. Kadın hırsızlar çelik kapıyı 2 dakika içerisinde açarak girdikleri evden 10 bin TL'lik ziynet eşyası ve 4 bin TL'yi alarak ayrıldı.

Alt katta çalışmasına rağmen hırsızları fark etmediğini belirten Nazlı Topal, "Çok rahat hareket ediyorlar. Eşim beyin kanaması geçirdi ve her ay düzenli olarak doktora gitmek zorunda. Bunun için yüklü miktarda tedavi masrafı gerekiyor. Tedavi için biriktirdiğimiz parayı çalmışlar" dedi.

Hırsızlık olayının ardından zanlılar Handan U.(18), G.T. (17) ve Z.U. (16) Eskişehir'e geri döndü. Kendi haberlerini televizyondan izleyen kadınlar pişman olup parayı avukatları aracılığı ile Nazlı Topal'a geri gönderdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise apartman farelerini başka bir hırsızlık olayından gözaltına aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından da arandıkları tespit edilen hırsızlar, ev sahibinin şikayetini geri alması üzerine serbest bırakıldı.

VİCDANLI HIRSIZLAR ÇALDIKLARI TEDAVİ PARASINI BAYRAMDA GERİ GÖNDERDİ
VİCDANLI HIRSIZLAR ÇALDIKLARI TEDAVİ PARASINI BAYRAMDA GERİ GÖNDERDİ
VİCDANLI HIRSIZLAR ÇALDIKLARI TEDAVİ PARASINI BAYRAMDA GERİ GÖNDERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 14:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?