4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Çalışma Bakanı üst geçit açtı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'nın Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde bir dizi açılış yaptı.

Bakan Çelik, Bursa Valisi Şahabettin Harput, AK Parti İl Sedat Yalçın ve partililerle birlikte Göynükbelen beldesine uğrayarak vatandaşları dinledi.

Göynükbelenli kadınlar, Bakan'dan beldeye bir düğün salonu yapılmasını istedi.

Çelik, daha sonra Orhaneli Belediyesi tarafından yapılan Kocasu Köprüsü, üst geçit, 300 Evler Mahallesi semt spor sahasını hizmete açtı. Spor salonuyla Orhaneli Belediyesi'nin Avrupa Birliği desteğiyle yürüttüğü kadınlara iş kazandırma projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceleyen Çelik, ayrıca belediyeye alınan kamyonları da hizmete soktu.

Açılışların ardından ilçe meydanında halka hitap eden Çelik, memlekette politikacının çok, siyasetçinin az olduğunu söyledi. Çalışma Bakanı Faruk Çelik, "Seçim zamanı gelirler, bol keseden atarlar. Bazıları da gelir adam gibi siyaset yapar. Ne diyorsa onu yapar. Bizler, Başbakan dahil, koltuklara yapışmış insanlar değiliz. Biz hizmet için geldik. Dediğimizi yaptık. Söylenip yapılan hizmet hizmettir. Aldatanların yaptığı hizmet değildir. Fiziken yorgun ama sizlerden aldığımız oyların hakkını verdiğimiz için mutluyuz" dedi.

Verdikleri sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Çelik, "Biz verdiğimiz vaatleri tuttuk. Yapılan hizmetler ortada. İncebel-Bursa yolunu yaptık, 20 güne kadar da bölge hastanesinin temelini atacağız. Göynükbelen'e ailece gelip yol çalışmasını başlatacağız. 2009 sonunda Keles-Orhaneli yolu Doğancı Barajı'na kadar yapılacak. 1 trilyon lira kaynak çıkarıldı. Daha evvel sizlere verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesinden gurur duyuyoruz. Bize destek verin, biz de hizmet vermeye devam edelim. Elinizi vicdanınıza koyun, ampulün ortasına mührü basın. Bu seçimlerde partizanlık olmaz" dedi.

Üst geçidin açılışında kesilmek istenen boğayı azat eden Çelik, semt sahası açılışında atış yaptı. Penaltı kullanan Çelik, topu filelere göndermeyi başardı.
Daha sonra Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nun seçim bürosunu açan Çelik, ardından Büyükorhan ve Harmancık'a geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 21:34:53
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 21:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
göynükbelenli bır vatandaş IP: 88.240.192.xxx Tarih : 10.03.2009 16:15:33

sayın bakanımız bızlere yıllardır yol sozu verılıyor.secımler geldı cattı.yıne yolumuzun yapılacagı soylenıyor.bırakın allah askına bu kadar yalanı.bızler dağlı mılletıyız her turlu yalanınıza ınanıyoruz.sayın mılletvekılerınızın bırı cılek senlıklerınde beledıye  başkanına soz verıyor.yolunuz bu yaqz yapılacak dıye.ama 2 yıl gectı.goynukbelene gıderken yıllardır sankı yolların halını gormuyorsunuz.yeterın artık dağlılar ve goynukbelenlıler sızlerın yalanlarına daha fazla ınanmıyacak.