3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Cani kadın yargıda

Bursa'da köpeğine taş atan komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu bıçakla yaraladığı iddiasıyla 6 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen kadının yargılanmasına başlandı.

Hakkında 24 yıla kadar hapsi istenen sanık, küçük çocuğu nasıl bıçakladığını hatırlamadığını belirterek, "Çok üzüldüm" diyerek kendini savundu.
3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 24 yıla kadar hapsi istenen F.M. (28) ilk kez hakim karşısına çıktı. Geçen yıl köpeğine taş atan komşusunun oğlu Semihcan G.'yi bıçaklayarak öldürmeye çalıştığı iddia edilen F.M., "Olayı hatırlamıyorum. O günlerde psikolojim bozuktu. Dört yıldır psikolojik tedavi görüyordum. Depresyon içinde bulunduğumdan Semihcan'ı nasıl bıçakladığını hatırlamıyorum. Olaydan sonra 6 ay cezaevinde yattım. İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıları Hastanesi'nde tedavi gördüm. Tedavi sırasında doktorun verdiği hapları hala kullandığım gibi, şimdi özel doktora da gidiyorum. Olaydan dolayı üzgünüm" dedi.

Oğlunun ölümden döndüğünü söyleyen baba Orhan G., tutuksuz yargılanan sanık F.M.'nin cezalandırılmasını istedi.  Duruşmada şahit olarak ifadesine başvurulan M.K. ise "Semihcan'ın ağabeyi, sanığın kardeşini evine götürdüğünü söylemesi üzerine camdan içeriye doğru baktığımda olayı gördüm. Sanık F. ablanın elinde bıçak vardı. Semihcan kanlar içindeydi. Çığlık atan Semihcan, cama doğru koştu. Ben de pencereden eğilip Semihcan'ı kurtardım" diye konuştu.
Mahkeme davanın 4 yaşındaki minik mağduru Semihcan G.'nin psikolog gözetiminde ifadesinin alınması için ertelendi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 11:22:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?