2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Cansız mankenli ilginç tanıtım

Bursa'da bir mağazanın tanıtımına katılan ve tepeden tırnağa metal renge boyalı manken, ilgi odağı oldu. Aşk acısıyla robot olan Ersin Kandemir, vatandaşları korkutunca tanıtım renkli görüntülere sahne oldu. 

Fevziçakmak Caddesi'nde bulunan bir halı mağazasının tanıtımı için Antalya'dan Bursa'ya gelen cansız manken, vatandaşların ilgi odağı oldu. Robot gibi hareketler yapan ve ilginç sesler çıkartan 27 yaşındaki Ersin Kandemir ile fotoğraf çektirmek isteyen minik öğrenciler birbirleriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar ise cansız mankenin gerçek olup olmadığını elleyerek kontrol etmek istedi. 

Robottan elinin öpülmesini isteyen yaşlı bir bayan ise cansız mankenin yaptığı ani hareket ile korkup koşarak kaçmak istedi. Robot ile el sıkışmak isteyen çocuklar ve vatandaşlar ise korkunca tanıtımda renkli görüntüler ortaya çıktı. Antalya'da otellerde animatörlük ve mankenlik yaptığını söyleyen Ersin Kandemir, "Duygusal bir ilişki yaşadım. Bu ilişkide maddi ve manevi yıprandım. Ardından kendimi eve kapattım, ruhsal bir çöküntü içerisindeydim. Yurt dışına gitme kararı aldım. İngiltere'de 7 aylık bir robot eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye geri döndüm. Bu işi yapmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. 

Vatandaşlar ise kentte böyle renkli görüntüler olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 13:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?