2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Çaresiz ailenin dramı

Bursa'da 4 kişilik bir ailenin evi akşam elektrik kontağından çıkan yangın sebebi ile yandı. Gidecek yer bulamayan aile fertleri çareyi yanan evde kalmakta buldu. Edinilen bilgiye göre merkez Yıldırım ilçesi İncirli Caddesi Dutlu Sokak üzerinde bir apartmanın 1. katında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıkan yangını evde kalan vatandaşlar söndürmeye çalıştı. Yangının büyümesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına ilk müdahaleyi yaptı ve yangını kısa sürede söndürmeyi başardı.

Ancak yanan evde kalan 4 kişilik aile gidecek yer bulamayınca zor durumda kaldı ve çareyi yanan evde kalmakta buldu. Zor durumda kaldıklarını ve gidecek bir yerinin olmadığını söyleyen Ergül Erdoğan, "Gidecek hiç bir akrabamız yok. Oğlum daha önce bir suç işlediği için kimse oğluma iş vermiyor. Komşuların ve hayırsever vatandaşların yardımı ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.

Vatandaşların yardımları ile yaşadıklarını ancak artık çalışmak istediğini söyleyen Erol Erdoğan ise, "Ben artık iş bulup çalışmak istiyorum. ancak devlet büyüklerimizin bana iş bulması konusunda yardımlarını bekliyorum. Bu ramazan gecesinde yanan evde kalmak zorundayız, çünkü gidecek yerimiz yok" dedi. Ergül Erdoğan'ın 5 yaşındaki torunu Kıvanç Erdoğan ise olanlardan habersiz bir şekilde etrafı seyretti. Mum ışığı altında Ramazan gecesini geçiren aile şimdi yardım bekliyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2011 Pazar 15:55:56
Güncelleme :30 Ağustos 2011 Salı 19:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?