3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

ÇASİAD'da Kuzucu dönemi

Çalı Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği’nde (ÇASİAD) yapılan genel kurul sonrasın başkanlığa Halil İbrahim Kuzucu getirildi.

Tek liste yapılan genel kurulda göreve gelen ÇASİAD’ın yeni başkanı Halil İbrahim Kuzucu oldu. Kuzucu Çalı Sanayi Bölgesi’nde 220 firma olduğunu belirterek, “7 bin 500 kişiye istihdam sağlamaktayız. Remzi başkanımızdan devraldığımız hizmet bayrağını daha ileriye götürmek en büyük hedefimiz olacaktır. Bölgemizle ilgili meseleleri biliyoruz ve çözümüne yönelik ilgili birim ve kuruluşlarla görüşmelere hemen başlayarak çalışmaların startını vereceğiz. Hedefimiz ÇASİAD olarak sanayicimizin sesi olmaktır” dedi.

ÇASİAD olarak bölgede çeşitli sosyal etkinliklerde düzenleyerek üyeleri arasındaki kaynaşmanın daha da artması için çalışacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Kuzucu, “Eğitim, araştırma ve geliştirmelere dernek olarak destek olacağız. Bursa’daki ve bölgemizdeki diğer siadlarla gerekli istişareler yapılarak görüş alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.
Halil İbrahim Kuzu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise Cengiz Resimoğlu, Hakan Uzan, Ziya Aydın, İrfan Çakmak, Zülfü Acar ve Ebubekir Özdemir'den oluştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 19:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?