4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Çat kapı aday tanıtımı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Nilüfer'in en lüks sitelerinden olan Saygınkent'teki vatandaşları çat kapı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Nilüfer Belediye Başkan adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'i tanıttı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin Bursa'daki başkan adaylarının seçim çalışmalarına katıldı.

Çok sayıda partilinin de katılımıyla merkez Nilüfer ilçesindeki en lüks sitelerden olan Saygınkent'e giden Bakan Çelik, gövde gösterisi yaptı. Sağanak yağmura aldırış etmeyen site sakinleri Bakan Çelik ve beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'i site girişinde karşıladı.

Yağmurda şemsiyelerin yetersiz kalması üzerine, güneş şemsiyeleriyle siteye giren Bakan Çelik ve başkan adayları, tek tek vatandaşları ziyaret etmeye başladı.
Karşılarında Bakan Çelik ve Başkan adaylarını gören site sakinleri, şaşkınlık yaşadı. Bakan Çelik, vatandaşlara tek tek adaylarını tanıtırken, site sakinlerinden kimileri içeri davet etti. Kimisi de ayak üstü çikolata ikramında bulundu. Başkan Adayları Maydaer ve Altepe, kapı önünde sohbet ettikleri vatandaşlardan seçimlerde destek istedi.

Saat 22.30'a kadar ziyaretlerini sürdüren Bakan Çelik daha sonra da site sakinleri ve partililerle birlikte düzenlenen toplantıyla seçim çalışmalarını sona erdirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 09:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?