3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Çay ikram etti, canından oldu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 2 çocuk annesi genç kadını hunharca öldüren zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Dün Orhangazi'ye bağlı Ortaköy'de meydana gelen olayda, traktör bayii işleten Rahim Yüksel'in eşi Meral Yüksel (29), eve gelen 2 zanlı tarafından başına poşet geçirildikten sonra kemerle boğazı sıkılıp başına sert bir cisimle vurularak öldürüldü.

Yüksel'in evinden iki gencin aceleyle çıkıp kırmızı bir motosiklete binerek kaçtığını gören komşuları, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma, cinayet saatlerinde evden çıkarken görülen iki kişiden birinin, Rahim Yüksel'in yanında yaklaşık 3 yıl çalışan ve bir yıl önce işten çıkarılan S.K (24) olduğunu belirledi. Cinayetten yaklaşık 2,5 saat sonra Orhangazi'de yakalanan S.K. gözaltına alındı. İlk sorgusunun ardından zanlı S.K cinayeti Y.K. (26) ile birlikte işlediğini itiraf etti.

ÇAY İÇME BAHANESİYLE
EVE GİRMİŞLER

Selçuk K. ile arkadaşının, söz konusu eve gidip kapıya çıkan genç kadına, "Kayınvalidenin bir çayını içmeye ve halini hatırını sormaya geldik" dedikleri öğrenildi. Bunun üzerine Meral Yüksel'in, kocasının eski işçisi olan Selçuk K. ile arkadaşına, "Kayınvalidem pazarda. Ben size çay yapayım, o gelene kadar oturun" dediği, çayı yaptıktan sonra da alt kattaki eltisine indiği belirtildi.

Selçuk K.'nin bu fırsattan yararlanarak evde ziynet eşyası aramaya başladığı, bu sırada Meral Yüksel'in eve gelmesiyle paniğe kapılan Selçuk K.'nin genç kadına saldırdığı ve kafasına sert bir cisimle vurduğu, eşarp ve kemer ile boğazını sıkarak boğduğu belirlendi.

Cinayetin ardından evden kaçan zanlıların herhangi bir şey çalamadıkları belirlendi. Selçuk K.'nin 5 bin TL, Yüksel K.'nin ise 2 bin TL kredi kartı borcu olduğu, borçlarını ödeyebilmek için Rahim Yüksel'in evinden altın çalmayı planladıkları ifade edildi. Bugün adliyeye sevk edilen S.K. ile Y.K. tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 22:36:16
Güncelleme :24 Şubat 2009 Salı 22:36:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?