1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Çekici şarampole uçtu:1 yaralı

Bursa'da uçuruma yuvarlanan ve sürücüsünün hafif yaralandığı kazanın ardından minibüsü kurtarmak için bölgeye giden kurtarma aracı, şarampole yuvarlandı. Kazada çekicinin şoförü yaralandı.
 
Alınan bilgiye göre, Keles'in Güneybudaklar Köyü'nde oturan Süleyman Aydın, 16 BJ 357 plakalı minibüsüyle kent merkezine gelirken, Nilüfer İlçesi Gümüştepe Mahallesi yakınlarında ormanlık alana uçtu. Direksiyonu kilitlendiği için yağışlı havada 20 metreden şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü Süleyman Aydın, emniyet kemeri takılı olduğu için sıyrıklarla kurtuldu. Olay yerine gelen polis soruşturma başlatırken, bir de çekici çağrıldı. Cevdet Demir'in (39) kullandığı çekici, minibüsü çıkarırken zeminin kaygan ve havanın yağışlı olması nedeniyle aşağıya uçtu. Ön kısmı hurdaya dönen çekiciden kurtulan sürücü Cevdet Demir'in ayağı kırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Demir ambulansla hastaneye kaldırılırken, kurtarıcının sahibi Kemal E. basın mensuplarına tepki gösterdi.
 
Kaza yapan minibüsün sürücüsü Süleyman Aydın ise çekiciyi uyardığını belirterek, "Ben bu kurtarıcının benim aracımı çıkaramayacağını söylemiştim" dedi.
 
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 11:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?