4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Çelik: 'Şehit annelerini incitmeyiz'

Devlet Bakanı Faruk Çelik, millet olarak artık iç problemleri aşıp birlik ve beraberlik içinde el ele şampiyon devlet olmak için çalışmamız gerektiğini belirterek, "Şunu herkes bilsin ki, biz ne şehit annelerinin ne de babalarının kalbini incitecek bir işin içinde bulunamayız" dedi.

Dün akşam iftarını Emek Mahallesi'nde bir şehit evinde açan Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, iftar sonrası Gürsu ilçesini ziyaret etti. Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü'nün de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bakan Çelik, AK Parti hükümetinin ve yerel yönetimlerinin her şeyden önce vadeden değil, sözünü yerine getiren bir ekip olduğunu vurguladı.

Bunu dün de bugün de yapılan hizmetlerle herkesin gördüğünü belirten Bakan Çelik, "Gürsuluların bizden kavşak talebi olmuştu. Kavşağın inşaat çalışmaları başladı. Geçmişte çevre yolu konuşuluyordu. O çevre yolu da hizmete açıldı. Elimizden geldiğince Gürsu'ya ve Bursa'ya hizmetlerimiz devam
edecek" diye konuştu.

"ŞEHİT ANNELERİNİ İNCİTMEYİZ"

"Milletin birlik ve beraberliği, huzur ortamını getirir" diyen Bakan Çelik, Türk milletinin artık iç problemleriyle uğraşmaması gerektiğinin altını çizdi. Hep birlikte olup, el ele verip şampiyon devlet olmak için çalışılması gerektiğine dikkati çeken Bakan Çelik, "Bugün güçlüyüz ama daha da güçlenmek için meselelerimizi çözmemiz gerekiyor. Şunu herkes bilsin ki biz ne şehit annelerinin de babalarının kalbini incitecek bir işin içinde bulunamayız. Sizlerin de desteği ile bu tür problemlerimizi aşıp düşmanlarımıza karşı birlik ve beraberlik içinde hızlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"HİZMETTE SINIR YOK"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise her zaman vatandaşlarla birlikte olmaya gayret gösterdiklerini, böylelikle sıkıntılarını ve eksikliklerini ilk ağızdan dinleme imkanı bulduklarını hatırlattı. "Tek hedefimiz halkımızın yüzünü güldürmek" diyen Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi ilçe, belde, köy ayrımı yapmadan kentin her köşesine hizmet götürmek için çalışıyor. Gürsu da bu bölgelerimizden biri. Bizden istediklerini mümkün olan en kısa zamanda hayata geçirmeye çabalıyoruz. Bakanımızın ve valimizin desteği ile Gürsu'yu daha modern ve çağdaş bir ilçe yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Çelik, Başkan Altepe, Vali Harput ve beraberindeki heyet, ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yaparak halkın sıkıntılarını dinledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 14:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?