2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Çelik kasa hırsızları yakalandı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir işyerinde, içerisinde 150 bin liralık çek bulunan Çelik kasayı çaldıkları iddia edilen 8 kişi, uzun süren kovalamaca sonucu yakalandı.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir işyerinde, içerisinde 150 bin liralık çek bulunan Çelik kasayı çaldıkları iddia edilen 8 kişi, uzun süren kovalamaca sonucu yakalandı. Yaşı küçük 2 zanlı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken diğer 6 zanlı, 'işyerinden hırsızlık' iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Görükle Mahallesi'ndeki bir işyerinden Çelik kasa çalan hırsızları takibe aldı. Uzun süren kovalamacının arkasından yakalanan 8 kişiden 2'sinin yaşının küçük olduğu belirlendi. Yaşı küçük olan 2 kişi, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Diğer 6 zanlı ise 'işyerinden Çelik kasa hırsızlığı ve tehdit' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlıların, polisten kaçarken Çelik kasayı araçtan attıkları ortaya çıktı. Polis kasanın bulunması için soruşturma başlattı.

 

...
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2011 Pazartesi 18:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?