3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Çelik'ten geçmiş olsun ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, helikopter kazasının ardından Büyük Birlik Partisi il yönetimine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Yıldırım İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ekrem Alfatlı, Bakan Çelik'e sarılırken gözyaşlarına boğuldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer ve AK Parti Nilüfer ilçe Başkanı Metin Düvencioğlu ile birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. BBP İl Başkanı Tahir Kahveci tarafından kapıda karşılanan Bakan Çelik, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ekrem Alfatlı, Bakan Çelik'e sarılırken gözyaşlarına boğuldu. Bu manzara karşısında pek çok partilinin de gözyaşı döktüğü gözlendi.

Kazayla ilgili açıklama yaparken gözleri dolan Bakan Çelik, "Bizler de endişe içinde sağlık haberini heyecanla bekliyoruz. Mevla'm yardımcısı ve yardımcımız olsun. Sabırlar versin. Tertemiz Anadolu kokan ve bakan olduktan sonra ilk tebriğini aldığım, daha sonra da diyalog içinde olduğumuz çok değerli bir siyasetçi ağabeyimizdi. İnşallah bir an önce hayata, siyasete ve sevdiklerine kavuşması temennisindeyiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?