3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Cenazeler Bingöl'e gönderildi

TALAŞ FACİASINDA ÖLEN 4 KİŞİNİN CENAZESİ BİNGÖL'E GÖNDERİLDİ

Bursa'da karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, memleketleri Bingöl'e gönderildi. Annesi, babası ve 2 kardeşini kaybeden 16 yaşındaki genç, hayatının en zor törenine katılarak ailesi için dua etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Ulus Mahallesi Ova Sokak'ta meydana geldi. İnşaat işiyle uğraşan baba Mehmet Çoban, dün gece evlerinde talaş yakarak çocukları ve eşiyle uykuya daldı. Ancak soba tütünce odaya dolan gaz aileyi zehirledi. Mehmet (49), eşi Mahbube (47), çocukları Gülfer (16) ve Recep Çoban (12) hayatını kaybederken, 7 yaşındaki Zeynep ve 9 yaşındaki Nurcan Çoban'ın hastanedeki tedavileri ise sürüyor.

Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından, cesetler son kez oturdukları mahalleye getirildi. Abidler Camii önüne getirilen cenazeler için dua edilirken, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, çok acı bir olay yaşadıklarını ifade ederek Çoban ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Törene, anne ve babası ile 2 kardeşini kaybeden Sami Çoban da katıldı. 16 yaşındaki genç, ailesinin tabutları başında uzun süre dua etti.

Cami önünde dua edilmesinin ardından, cenazeler toprağa verilmek üzere memleketleri Bingöl'ün Solhan ilçesine gönderildi.

TALAŞ FACİASINDA ÖLEN 4 KİŞİNİN CENAZESİ BİNGÖL'E GÖNDERİLDİ
TALAŞ FACİASINDA ÖLEN 4 KİŞİNİN CENAZESİ BİNGÖL'E GÖNDERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 17:16:00
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 13:22:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?