4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

‘Cennetin Krallığı’na özel gösterim

‘CENNETİN KRALLIĞI’NA ÖZEL GÖSTERİM

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’nde ‘Cennetin Krallığı (Kingdom of Heaven) filminin özel gösterimi yapıldı.

‘4. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali’nin açılış töreninde onur ödülü alan Suriyeli yönetmen, oyuncu ve yazar Ghassan Massoud’un, Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson ve Jeremy Irons gibi sanatçılarla birlikte rol aldığı, 2005 yapımı ‘Cennetin Krallığı’ filmi, festival kapsamında Korupark Cinetech sinemasında gösterildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin eşi Hüsniye Altepe ile birlikte katıldığı özel gösterim, Bursalı sinemaseverlerden büyük ilgi gördü. Aynı zamanda festivalin şeref konuğu olan Ghassan Massoud’un Selahaddin Eyyubi karakterini canlandırdığı film seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Ghassan Massoud, ‘Kurtlar Vadisi: Irak’ filminde Şeyh Abdurrahman Halis Kerküki karakterini de canlandırmıştı. Sinema eleştirmenlerinden olumlu not alan Massoud, 2007’de 'Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu’ ile 2009 yapımı ‘Kelebek’ filmlerinde de başarısıyla dikkat çekmişti.

Sinema tutkunlarını bir birinden kalitalı filmlerle buluşturan festival, özel etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

‘CENNETİN KRALLIĞI’NA ÖZEL GÖSTERİM
‘CENNETİN KRALLIĞI’NA ÖZEL GÖSTERİM
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 13:24:04
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 14:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?