6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Cesedi 5'e parçalamış

BIÇAKLAYIP UYUMUŞ, UYANDIKTAN SONRA CESEDİ 5 PARÇAYA AYIRMIŞ

Bursa'da kesik baş cinayetinin zanlısı suçunu itiraf ederken, şahsın genç kadını öldürüp bir süre uyuduktan sonra 5 parçaya ayırdığı öğrenildi.

Polisteki ifadesinde hakkındaki iddiaları kabul eden B.K.'nin, birlikte yaşadığı S.T. ile kendisine ait içkili restoranda çalışmayı istemediği için tartıştığı öğrenildi. Son olarak evde devam eden tartışmanın alkolün de etkisiyle büyüdüğünü iddia eden B.K.'nin, eline geçirdiği bıçakla S.T.'yi evin koridorunda 5-6 bıçak darbesiyle öldürdüğünü itiraf ettiği, cinayetin ardından yatak odasına giderek bir süre uyuduğunu anlattığı kaydedildi.

Daha sonra banyoya götürdüğü cesedi 5 parçaya ayırdığı belirtilen zanlının, parçaların her birini Beşevler Mahallesi'ndeki farklı çöp konteynırlarına attığını anlattığı bildirildi. Zanlının ifadesinde, "Sevgilimden yeniden restoranda çalışmasını istedim, çalışmayacağını söyledi. Tartışma büyüdü. İkimiz de alkollüydük. Kavgaya dönüştü ve kendisini göğsünden 5-6 kez bıçakladım. Uyudum. Uyandıktan sonra cesedi parçalara ayırdım" dediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin evde yaptıkları araştırmada, S.T'ye ait çok sayıda eşya bulunduğu ve evin birçok yerinde kan lekesine rastlandığı açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 13:19:00
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 01:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?