6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Çevik Kuvvet sevindirdi

ÇEVİK KUVVET HUZUREVİ SAKİNLERİNİ SEVİNDİRDİ

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeli, huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdi. Yemekte renkli görüntüler oluşurken, yaşlılar çevik polisleriyle oyun oynadı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü huzurevi sakinlerini ağırladı. İftar yemeğine Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Fahri Yıldız ve çok sayıda emniyet personeli katıldı. Kendilerini kapıda karanfillerle karşılayan Çevik Kuvvet polislerinin ilgisinden bir hayli memnun kalan yaşlılar, gönüllerince eğlendi.

Gecede konuşma yapan Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, yaşlıların polis teşkilatı için önemli bir yerinin olduğunu ve en çok huzurevi sakinlerinin sevgiye muhtaç olduğunu ifade etti. Yılmaz, "Sizler bizim için çok değerlisiniz" dedi. Yılmaz, daha sonra huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek, onlara hediye verdi.

Yemeğin ardından çevik kuvvet polisleri ile huzurevi sakinleri birlikte türkü söyleyip halay çekti. Emniyet personeli ile unutulmaz bir gece yaşayan 30 yaşlı, daha sonra otobüsle huzurevine bırakıldı.

ÇEVİK KUVVET HUZUREVİ SAKİNLERİNİ SEVİNDİRDİ
ÇEVİK KUVVET HUZUREVİ SAKİNLERİNİ SEVİNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 10:36:03
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 11:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?