6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Cezaevi firarisi hırsızlıkta yakalandı

KARDEŞİNİN KİMLİĞİNİ KULLANAN CEZAEVİ FİRARİSİ HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANDI

Bursa'da biri cezaevi firarisi 2 kişi, kuyumcu dükkanını soyduktan sonra yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre zanlılar, Bursa'nın Kestel ilçesinde bir kuyumcudan 2 adet 22 ayar bilezik, altın kolye, cumhuriyet altını ve cep telefonu çalarak kayıplara karıştı. İş yerinden altınların ve ziynet eşyalarının çalındığını anlayan kuyumcu, hemen polis ekiplerine başvurdu. Olay yerine gelen polisler, parmak izi ve çevredeki güvenlik kameralarından zanlının kimliğini tespit etmeye çalıştı. Yapılan araştırma sonucunda, zanlıların kiraladıkları bir otomobille hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi.

Kiralık otomobili takibe alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kestel'de otomobili kıstırdı. Araçta yapılan aramada kuyumcu dükkanından çalışan ziynet eşyaları bulundu.

Ziynet eşyalarını çaldıkları belirlenen C.A.'nın (22) bir ay önce Ankara Sincan Cezaevi'nden firar ettiği ve yedi ayrı suçtan arandığı tespit edildi. C.A.'nın, firar ettikten sonra kardeşinin kimliğini kullanarak alışveriş yaptığı ortaya çıktı. C.A. ile birlikte hırsızlık olayına karışan R.Ş.'nin (28) de 10 gün önce Nilüfer ilçesinde aynı gün iki eve girerek bazı ziynet eşyalarını çaldığı belirlendi. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

KARDEŞİNİN KİMLİĞİNİ KULLANAN CEZAEVİ FİRARİSİ HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 18:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?