3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Cezaevi Mini Olimpiyatları

Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlenen Gençlik Spor Oyunları Mini Olimpiyatları sona erdi.

Mini olimpiyatlarda şampiyon olan takımlara, düzenlenen törenle kupaları verildi. Ödül töreni öncesi Bursaspor'un şöhretleri, cezaevi takımıyla bir gösteri maçı yaptı.

Mini olimpiyatlarda boccede şampiyon olan Melih Uysal'a kupasını Bursaspor eski kaptanlarından Sedat, futbolda şampiyon olan takıma kupasını ise Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er verdi.

Voleybol, batminton, masa tenisi, dart, satranç, basketbol, atletizm dallarında şampiyon olan takımlara ise ödülleri Bursasporlu yöneticiler Necmettin Kocaman ve Selçuk Eren, Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) Marmara Bölge HİF Sorumlusu Sinan Bür tarafından verildi.

Bursa Cezaevi'nde düzenlenen Gençlik Spor Oyunları Mini Olimpiyatları'nda şampiyon olan takıma kupaları törenle verildi.

Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 25 Mayıs'ta başlayan Gençlik Spor Oyunları Mini Olimpiyatları sona erdi. Günlerdir şampiyonluk için kıyasıya mücadele eden takımlar, ödüllerini törenle aldı. Tören öncesi sahaya çıkan Bursaspor'un şöhretleri, cezaevi şampiyonu takımla bir gösteri maçı yaptı. Herkesin nefeslerini tutarak seyrettiği maç, büyük alkış aldı. Olimpiyatta bocce şampiyonu olan Melih Uysal'a kupasını Bursaspor kaptanlarından Sedat, futbolda şampiyon olan takıma kupasını ise Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Er verdi.

Voleybol, badminton, masa tenisi, dart, satranç, basketbol, atletizm dallarında da birinci olan ve şampiyon olan takımlara ödülleri; Bursasporlu yöneticiler Necmettin Kocaman, Selçuk Eren, Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, Türkiye Futbol Federasyonu Marmara Bölge Sorumlusu Sinan Bür tarafından verildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 16:15:11
Güncelleme :17 Haziran 2009 Çarşamba 16:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?