4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Cezaevinde kendini astı

Bursa'da, 14 yıllık hayat arkadaşını kendisini aldattığı şüphesiyle öldürdüğü iddia edilen sanık, cezaevinde intihar etti.

Gürsu ilçesi Kurtuluş Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde ikamet eden ve 3 ay önce işsiz kalan kamyon şoförü Mustafa Ö. (40), geçen ay eşi Meryem Ö.'yü (36) annesinin evinden alarak evlerine götürdü.

Gece yarısı uyuyan eşine saldıran sanık, hayat arkadaşına kendisini aldatıp aldatmadığını sordu. Eşinin 'Hayır' cevabına rağmen çift tartışmaya başladı. Kavganın büyümesi üzerine Mustafa Ö., tabancayla eşi Meryem Ö.'ye 2 el ateş etti. 2 çocuk annesi, göğsüne isabet eden 2 kurşunla hayatını kaybetti.

Olaydan sonra tutuklanan Mustafa Ö., bu sabah saatlerinde cezaevinde yazdığı intihar mektubunun ardından kendini lavaboda asarak canına kıydı. Eş katili Mustafa Ö., mektubunda çok sevdiği karısının kendisini aldatmasından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, olaydan sonra tarım ilacı içerek intihara kalkıştığını fakat bunu beceremediğini ifade etti.

Çok sevdiği eşinin saçının bir teline bile dokunmaya kıyamadığını kaleme alan Mustafa Ö., 2 çocuğunu önce Allah'a, sonra da yakınlarına emanet ettiğini yazdı.
Cezaevinde inceleme yapan savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 14:04:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?