6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Cezaevinden çıktığı gün kapkaç yaptı

(ÖZEL HABER) CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN KAPKAÇ YAPTI

Bursa'da kapkaç ve hırsızlık suçlarından 2 yıl hapis cezası alan zanlı, cezaevinden tahliye olduğu günün akşamı genç bir kadının çantasını alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, 2 yıl önce kapkaç ve hırsızlık suçlarından aranan, daha sonra yakalanan Kader Ö. (26), çıkarıldığı adli makamlar tarafından 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Aradan geçen süre içersinde cezasını çeken ve 29 Kasım 2010 günü tahliye edilen zanlı, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınar Mahallesi Yoncalı Havuz Caddesi'nden evine giden Gülçin Aladağ'ı (26) takip etmeye başladı. Bir süre genç kızı takip eden zanlı, daha sonra Aladağ'ın yanına yaklaşarak genç kadının omzundaki çantayı alarak kaçmaya başladı.

Çantasının çalındığını anlayan Aladağ, çığlıklar atmaya başlayınca çevredeki vatandaşlar kadının yanına koştu ve durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Aladağ'ın verdiği eşkal doğrultusunda çevrede araştırma başlattı. Araştırmayı genişleten Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zanlıyı Uzun Sokak üzerinde çantayla birlikte yakaladı. Çantada 30 TL ile yaklaşık bin 500 TL değerinde bir cep telefonunun kayıp olduğu ortaya çıktı. Yakalanan zanlı ve kapkaç

mağduru genç kadın, ifadeleri alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Kapkaç mağduru Aladağ, çantasını alıp kaçan şahsın Öztürk olduğunu belirledi. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

(ÖZEL HABER) CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN KAPKAÇ YAPTI
(ÖZEL HABER) CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN KAPKAÇ YAPTI
(ÖZEL HABER) CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN KAPKAÇ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 11:24:01
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 22:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?