4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

CHP adayı Sezgin'den çiçek jesti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle vatandaşlara kırmızı gül dağıttı.

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin, partililer ile birlikte heykeldeki Atatürk Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Meydanda kaldığı süre içerisinde yaşlısından gencine, kadınından erkeğine 7’den 70’e herkes ile tokalaşan ve dertlerini dinleyen Sezgin, gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını dile getirdi.

Göreve geldiği takdirde de vatandaşla iç içe olacağını her platformda anlatan Sezgin, “Seçildiğim zaman diğer başkanların daha önceden yaptığı gibi seçim öncesi ziyaret edip seçim sonrası onları unutmayacağım. Vatandaş seçimden seçime hatırlanıyor ve seçilen başkanlar kendilerini geldikleri yerden yani halktan uzaklaştırıyorlar”dedi.

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Atatürk Meydanı’nda vatandaşlara kırmızı gül dağıtarak kutladı. Sezgin, “Ben bir Bursa ve Osmangazi sevdalısıyım. Göreve geldiğim takdirde sevdalısı olduğum Osmangazi’nin kalkınması ve marka bir kent olması için gereken her şeyi yapacağım. Ama bunları yaparken ben ve ekibim Osmangazi’de yaşayan her vatandaşımızın fikirleri ve istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Ben yaptım değil Biz yaptık felsefesini güdeceğiz. Osmangazi için yapacağımız tüm çalışmalar bir takım ruhuyla olacaktır ve bu takımın içersinde ben, belediye çalışanları ve Osmangazi halkı olacaktır.”diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 14:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?