4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

CHP adayları rakiplerini değerlendirdi

AK Parti'nin Bursa'daki adaylarını açıklamasının ardından, Cumhuriyet Halk Parti'sinin (CHP) belediye başkan adayları rakiplerini değerlendirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanlığı'na Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanlığı'na ise tekrar Özgen Keskin aday gösterildi. Rakiplerini değerlendiren CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sena Kaleli, "Bizim için demokratik bir süreç yaşanacak.

Onlar da Bursa'ya hizmet için çaba gösterecekler. Biz de süreçleri değiştirmek, anlayışı değiştirmek için geleceğiz. Toplumun tüm kesimlerinin seslerini dinleyerek değişik bir anlayışla göreve adayız. Sonuçta güzel bir yarış yaşanacak. Rakiplerimizin kim olduğu önemli değil" dedi.

CHP'nin Osmangazi Belediye Başkan adayı Denizhan Sezgin ise, "Yeni bir sürece girildi. 29 Mart seçimlerine az bir zaman kaldı. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de halkın katılımıyla, belediyenin sorunlarını ortaya çıkaracak bir çalışma içerisindeyiz. Sivil toplum örgütlerinde bulunmamdan dolayı bir takım çalışmalar yapmıştım. Bu projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Benim süreçte çekincem yok. Bende Osmangazi'de güzel çalışmalar yapacağım" diye konuştu.

CHP'nin Yıldırım Belediye Başkan adayı Bahattin Kuşoğlu da, Özgen Keskin'in ikinci dönem aday gösterilmesinin kendisi için düşündürücü bir sebep olmadığını ifade ederek, "Benim 26 yıllık bir belediyecilik tecrübem var. Özgen Keskin'in yaptıklarını tabii ki Yıldırımlılar değerlendirecek. Bu benim için bir şans olacak. Bunlar 29 Mart'a kadar olan süreçte mutlak suette Yıldırım halkıyla paylaşılacaktır. Biz Yıldırım ve Bursa'nın yönetimine, Bursalılar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte talibiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 19:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?