3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

CHP ve AKP adayı nikahta buluştu

Bursa'da haberini yapmaya gittiği gence aşık olup evlenmeye karar veren gazetecinin düğünü, Osmangazi Belediyesi'nin CHP ve AK Partili iki başkan adayını bir araya getirdi. Çiftin nikah şahitliğini yapan iki rakip başkan adayı, "Biz zaten hep birlikteyiz" dedi.

Haberini yapmak için gittiği bir kitap fuarında yazılımcı Okan Dinçderin'e kalbini kaptıran gazeteci Merve Yunusoğlu, Altın Ceylan'da düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Düğün, Osmangazi Belediye Başkanlığı için yarışan iki rakip başkan adayını bir araya getirdi. Damadın nikah şahitliğini AK Parti'nin Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, gelinin şahitliğini ise CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Denizhan Sezgin yaptı. Çifte başarı ve mutluluk temennilerinde bulunan iki başkan adayı, "Biz zaten hep beraberiz" diye konuştu.

Damatla, haber yapmak için gittiği kitap fuarında tanıştıklarını anlatan Merve Mutlu, "Fuarda Okan'ın standı vardı. Haber yapmak için gitmiştim. Bu şekilde tanışarak küçük bir serüvene başladık. İlerleyen günlerde de aşkımızı nikah masasına kadar götürmeye karar verdik. Habere gideceğim birine aşık olup onunla evleneceğim hiç aklıma gelmezdi" ifadelerini kullandı.

Damat Okan Dinçderin ise, "İnanılmaz mutlu ve çok heyecanlıyım. İçim içime sığmıyor. Tatlı tesadüf mutlulukla sonuçlandı" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 13:40:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakan demir IP: 88.236.53.xxx Tarih : 23.02.2009 23:22:25

Çifte Ömür boyu mutluluklar diyoruz. Ama unutmayın kendileri de çok iyi siyasetçilermiş. Bu dönemde 2 rakip partinin adayını aynı nikah masasına oturttularsa helal olsun onlara. Sizleri takip edelim.