2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

CHP'de 83. yıl coşkusu

Bursa'da, CHP'nin 83. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen gecede, milletvekilleri ve birçok partili biraraya geldi. 

CHP Bursa İl Teşkilatı tarafından Cha Cha Restorant'ta düzenlenen gecede, milletvekilleri, parti teşkilatları ve partililer buluştu. İl Başkanı Abdullah Özer yaptığı konuşmada, CHP'nin laikliğin temsilcisi olarak bugünlere geldiğini ve bundan sonra da aynı yolda devam edeceğini söyledi. Partililere seslenen Özer, küskünlükleri bir kenara bırakarak, iktidara gelebilmek için çalışmaları gerektiğini belirtti.
CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel ise, yeni dönem seçimlerinin Türkiye'nin kaderi için çok önemli olduğunu ifade ederek, iktidara gelebilmek için kenetlenmeleri gerektiğini vurguladı. Demirel, kendisinin çizdiği yolda usanmadan ilerlediğini kaydederek, "Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, TBMM'de en çok soru önergesi veren vekil benim. Hastalığımda bile yılmadan görevi yaptım. Sizler de bir birinize sımsıkı kenetlenerek, üzerinize düşen görevi yapmalısınız. Bu ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı var" dedi.
CHP İl Yönetimi kutlamalar çerçevesinde bugün Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulunacak.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2006 Cumartesi 10:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?