4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

CHP'den iki dev miting

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sena Kaleli, gittiği her bölgede başkan olarak karşılandı.

Sabah saatlerinde Gazcılar esnafını gezen Kaleli, özellikle esnafın dertleri ile yakından ilgilendi. Kaleli "Pazartesi gününden itibaren gerçek marka kent Bursa için çalışmaları başlatacağız. Bursa dünyanın tanıdığı bir kent haline gelecek. Bu da esnafımızın da vatandaşımızın da gelirinin artmasını sağlayacak" dedi.
Gazcılar sonrasında Mudanya'ya giden Kaleli'yi yaklaşık bin 500 kişilik bir kalabalık karşıladı. "Bursa'nın kalesi Sena Kaleli" sloganları ile Kaleli'yi karşılayan Mudanyalılar, uzun süre Kaleli ile birlikte esnafı gezdi. Kaleli,"Bursalılar kararını verdi. Yönetime ortak olmak için de tüm çalışmalarını yaptılar. Şimdi son görev olarak sandıklara gidecek ve görevlerini tamamlayıp Bursa için doğru kararı verecekler" diye konuştu.

Mudanya mitingi sonrasında kendi doğduğu bölge olan Sakaldöken Mahallesi'nde esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaleli'ye çevredekiler coşkulu bir şekilde alkışlarla eşlik etti.

Son olarak Yıldırım'da bir nokta mitingi ile Bursa'da doğan ve doyan herkese seslenen Kaleli, "Bursa tarihinde ilk defa bir kadın büyükşehir belediye başkanına sahip olarak tarihe geçecek. 30 Mart sabahından itibaren büyük bir hızla Bursa'da dayanışmacı planlama modeli ile gerçek bir gelişim ve dönüşüm göreceğiz. Bursa hak ettiği yere bizim sayemizde gelecek. Bursa kendisine dayatma yapanları kabul etmediği gibi bir daha iktidara da taşımayacak" şeklinde konuştu.

Bursaspor Eski Başkanı Murat Gülez'de bir açıklama yaparak "Yerel seçim sürecinin bitmesine çok az bir zaman kala tüm adaylara çağrım Bursaspor'u kentle entegre ederek daha ileriye gitmesini sağlamaları yönündedir. Eminim ki bu sayede kentliler de takımlarına sahip çıkacaklardır. Kentlerin adını en iyi duyuran spor takımlarıdır. Kent dinamikleri de her zaman sürece katkı koymalıdır. Kardeşim Sena Kaleli'de bu konuda doğru çalışmalar yapmak üzere kentin dinamiklerinden görüşler alacaktır. Bu konuda kendisine güvenim tamdır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 10:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?